recovery.se
Ring oss på 020-12 10 08

Tävling

Vi vill ha din hjälp att komma på bra idéer för filmer eller artiklar om dataräddning, hårddiskar, säker lagring eller något annat som du tycker passar. Vi har till exempel tidigare gjort en film som visar hur känsliga hårddiskar är för stötar. se filmen här... Vi satsar på att göra filmerna under en minut långa och skall förmedla något som är intressant, roligt eller bara bra att veta.

Det behöver inte vara något avancerat utan kan vara så enkelt som t.ex.

"Vad händer om man lägger hårddisken i frysen?"
"Varför är det svårt att rädda krypterad information?"
"Finns det hemliga dataräddningslabb hos Polisen? (Nej, det gör det inte..)"

Dela och gilla oss på facebook!

Tävlingsformulär


Namn:

Telefon:

Din e-post:

Min filmidé:


Tävlingregler

Vi vill gärna att du Gillar & Delar på facebook så att så många som möjlig kan ge oss förslag! Vi väljer ett eller flera bidrag och vinnaren kontaktas via e-post. Vi vill ha möjlighet att pressentera vinnaren med namn och ort på hemsidan och t.ex. Facebook. Skulle flera inkommit med samma förslag som vinner så avgör vi vem eller vilka som får priset. Vi säljer inte era kontaktuppgifter.

Vinnare utses den 18 November

Vi väljer ut ett bidrag och du har chans att vinna en bluetooth-högtalare eller mobilhållare. Om man verkligen inte gillar teknik kan man välja trisslotter.


Divoom Onbeat-X1 (Läs mer)
Med den här bluetooth-högtalaren så kan du spela musik var som helt. Går att sätta fast den på de flesta blanka ytor. Ljudet är riktigt bra med tanke på hur liten den är!

Aduro U-Grip Plus (Läs mer)
Saknar du en mobilhållare i bilen? Då är denna helt rätt! Sitter som berget och lätt att sätt i telefonen. Klockren!

Tre Trisslotter
Gillar du inte teknik? Var lugn här är priset för dig!
Besök oss på Hågavägen 188, 752 63 Uppsala Telefon dygnet runt: 020-12 10 08 Från utland: +46 18-444 40 55 E-post: info@recovery.se
Copyright Ensys, Recovery 2006-2019 - Alla rättigheter reserverade